14/08/2014

Lähtöpäivä!

Tosin vain toiselle meistä.
Grace lähti tänään.

Siis oikeasti. Lähti. Tänään.

Mihin se kaikki aika oikein meni?! Just mietittiin vanhempien kanssa et vastahan me käytiin siellä koululla tutustumassa (itsenäisyyspäivänä) ja ajateltiin et lähtöön on vielä ikuisuus..
  Anyway, Grace tavaroineen tultiin hakemaan tänään erään kuljetusfirman toimesta ja mä jäin kuin nalli kalliolle! No okei, huomenna riennän perään vanhempieni kanssa, jotka "ystävällisesti heittävät mut kohteeseen" eli toisinsanoen tulevat varmistamaan että osaan käyttäytyä. Ratkiriemukas viisituntinen siis tulossa, ajammehan suoraa huutoa Tukholmasta Varbergiin (saavuttuamme sinne ensin Viking Grace -laivalla!).

Jopa mulla, toisinaan vähän huonosti tunteilevalla ihmisellä oli tänään tirahtaa pieni tippa linssiin, kun tallikaverit kantoivat läksiäislahjoja syliin ja käskivät pitämään itsestä huolta. Nyt sen vasta kunnolla tajuaa miten paljon aikaa noidenkin mokomien kanssa on tullut vietettyä, kun pitäis jättää ne tänne! Koulut ja kaverit on vaihdettu pariinkiin kertaan, mutta talliporukka se vaan pysyy (ainakin henkisesti) kasassa, vaikka "original kokoonpano" oiskin siroteltu ympäri läänejä ja naapurimaita.

Tähän väliin kuvakaksikko Dumista viime päiviltä:

Ukkosen jälkeen on kiva käydä maastossa kävelyllä,
omiin kenkiin menee vähän vähemmän hiekkaa :)
Ai mitkä sadekuurot ja ukkoset? Ehei, ei ole näkynyt..


Ymmärrän nyt vielä vähän aiempaakin paremmin, mikseivät kuljetusfirmat ota omistajia / hoitajia / muuta soittokuntaa kovin mielellään mukaan heppaa kuskaamaan - mähän tarkistan ihan koko ajan Finnlinesin sivuilta, onko Kaakin paatti vielä pinnalla!! Kunnon hysteriat mä onnistun tästäkin vetämään, mutta mulle tuli _niin_ rikollinen olo, kun talutin hyväuskoisen pikku Grace-paran rekkaan ja jätin sinne. Sen katse oli vähintään sarjaa "you have betrayed my tiny trust!" :D.

Siellä se kuitenkin näyttäisi liikuskelevan, saa nähdä mitä Varbergin porukat tykkää Gracen mukana matkaavasta tavaravuoresta.. Pitää muistaa osoittaa kiitollisuutta suunnilleen kaikesta, varsinkin niiden miljoonien loimien purkamisesta. Toivottavasti Kaakilla on kaikki edes suunnilleen hyvin ja mä en delaa tähän hysterisointiin!

Hnnggrhrhh.....

No comments:

Post a Comment