06/08/2014

Tinnitys jäävistyy

Why is it so hard.......
Tässä sitä nyt maataan keskellä oman melkein-siivotun-huoneen lattiaa (puoli) kolmelta yöllä. Huomenaamulla on viimehetken kampaaja, mikä vaan lisää lähtöahistusta!! Pakkauslistaa on tän illan tuloksena kirjotettuna yhen läpyskän verran, lisää on varmasti tulossa paljon.. En olis ikinä uskonut että rupeen pakkaamaan / ajattelemaan koko asiaa näin aikasin :D.

Mulla on noin tuhat ja yksi kysymystä vailla vastausta. Onks siinä tallissa pakastin? Kilpaileeko kukaan (autollinen) siellä aktiivisesti kouluratsastuksessa vai onks kaikki esteratsastajia? Millon Gracen kuljetus on? Miksen oo ottanut päänsärkylääkettä vaikka mun päässä asuu ilmeisesti vasara jos toinenkin..

Kiitokset kaikille pyhimyksille siitä faktasta, että mun vanhemmat ottaa mun puolesta tosi paljon vastuuta tästä rumbasta. Kaikki pankkiasiat, puhelinliittymät yms olisi olleet kyllä melkonen tiiliskivi höyhenten joukossa, jos olisi ite pitänyt jotain ruveta tekemään. Mut olihan tää tiedossakin, kun jätettiin tarkoituksella kaiken maailman vaihtojärjestöt sivuun ja hoidettiin homma alusta alkaen ite. En usko katuvani sitä päätöstä missään vaiheessa!

En ajatellut järkätä mitään läksäreitä, mutta valmentajalle huolehdin pullonmuotoisen lahjuksen kiitoksena tähänastisesta. Siinä tuli jotenkin vähän haikea fiilis, vaikkei yhteisiä valmennusvuosia taida olla takana kuin vasta kaksi. On se silti ainakin mun mittakaavassa pitkä aika, kun ei noita elinvuosiakaan ole kertynyt mitenkään kohtuuttomasti!

Listauksen yhteydessä tuli yllättäen vastaan se seikka, etten oikeestaan edes halua paljookaan asioita mukaan. Mitä nyt vaatteet ja läppäri yms., mut eipä varsinaisesti muuta tuu ikävä.. Kyran kirja nyt ainakin on ihan must ja varmaan pari leffaa otan myös mukaan. Yritän kuitenkin noiden vaatteidenkin kanssa pysytellä kohtuudessa, koska tuun ihan varmasti ostelemaan kangastilkkuja myös jorpakon toiselta puolen.

Mistään tunnepuolesta mun on vähän vaikea sanoa mitään, koska tiedän enimmäkseen juttelevani skypessä koirien kanssa :D. Kavereiden kanssa vois raahautua kahville ennen lähtöä, niiden koulut kun alkaa mua aiemmin = kaikki on kuitenki keskustan suunnilla. Veljet on varmaan ihan onnensa kukkuloilla kun tää riiviö kerää luunsa nurkista, vanhemmille saattaa olla vähän kova paikka kun esikoinen lähtee leikkimään omaa elämää länsinaapuriin. Kyllä ne siitä tasottuu ;).

No comments:

Post a Comment