07/08/2014

Pakkaamisen aloituksen suunnittelun aloitus

Teinivaatetus ja -käytös.
Kaljakelluntaa käytiin tsekkaamassa näissä
vetimissä ja tunnelmissa
Oli ehkä virhe aloittaa tän blogin kirjoittaminen jo päälle viikkoa ennen siirtymistä Ruotsiin, koska meinaan joka kerta asiaa näin intensiivisesti ajatellessani aiheuttaa itelleni hyperventilaation. On tää vaan niin siistiä, turha sitä käydä kieltämään :D.

Kävin tänään hoitamassa sen hiustenvärjäyksen pois alta ja pidin iltasella Kaakille maastolaukka-pikkuesteliikutuksen. Dumissa on niin ultimaattisen kivat maastot, että parempi vaan ottaa ilo irti kun vielä voi! Ja eihän niitä kentälle jätettyjä esteitä (lue: korotettuja maapuomeja) voinut myöskään hyödyntämättä sivuuttaa, joten otettiin kaakin kanssa pari pomppua meikäläisen keikkuessa karvasatulahuovan päällä..

Oli muuten aika siistiä huomata, että Gracen yleismaallinen löysyys-välinpitämättömyys on edelleen voimassa myös kaljakellunnan aikaan. Käytiin perinteisesti maastossa Kaakkusen kanssa just samana päivänä kun örvelöitsijät piti mökää ja sotki (Tuomarinkylässä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä seuraamaan tapahtumaa vain muutamien metrien päästä ratsastusreitiltä), eikä ötöä juurikaan mokomat kiinnostaneet. Kävin taluttamassa myös yhen keltaisen lainaponin siitä joenviertä ja sen mielestä pelottavin asia oli sillan yli rämistellyt pyörä... First things first.

Kattikin tuntee näillä keleillä tallin parhaan
lootan.
Mut takaisin tulevan kauhisteluun.. Varbergissä pitäis mitä ilmeisimmin olla hilppasen Helsinkiä tasaisemmat lämmöt vuoden ympäri, mikä voitaisiin mun puolesta luokitella melkein siunaukseksi. En koskaan oo ollut mikään korkeiden lämpötilojen ystävä (sauna tms) ja tää kesä onkin ollut mun sietokyvyn maksimaalisilla ylärajoilla! At the moment lännessä näyttäis pyöriskelevän noi lukemat kahenkympin molemmilla puolilla, kelpais!

 Toi sijainti ihan meren kupeessa vaikuttaa lämpötilojen lisäks mm. mahdollisuuksiin liikkua Tanskaan ja takasin. Varbergistä menee lautta suoraan Grenå-nimiseen kaupunkiin Kattegatin yli, ei huono sekään. Ties vaikka eksyisin jossain vaiheessa käymään sielläkin, ei mitenkään mahdoton ajatus ;).

Nyt alkaa suunnilleen kaikkien tärkeiden asioiden puolesta palamaan vihreä valo, enää hevosen kuljetuksen pvm olisi ihan kiva saada tietoon, koska 48h ennen lähtöä ponille pitää vielä tehä yleistarkastus, minkä toteutuminen ei välttämättä oo ihan ruusuilla tanssia kun puolet elleistä on lomilla.

Niin että saas nähdä kuinka monta päivää myöhemmin Kaakki pääsee meren poikki!

2 comments: