09/10/2014

Easympi päivä

Urhea Primo
Tänään oli eilistä huomattavasti chillimpi päivä, mutta lyhykäisiksi jääneet yöunet ja huonohko ruokavalio (= suklaata) vetivät voimat ihan finaaliin ja viimeisen hevosen kohdalla meinasinkin nukahtaa siihen tasaiseen laukkaan..

Päivä alkoi talliduunilla (7 karsinaa) ja siitä ruokalan kautta Primon selkään. Miten musta tuntuu, etten oo ainoa, joka ei tykkää tuosta hevosesta? Osuu meinaan harva se päivä tuon eläimen liikutus mulle, mutta samapa tuo :D. Menin valkean kanssa pitkästä aikaa maneesiin katsomaan vielä peilistäkin, miten karmealta se meno näyttää. Puoli tuntia suoristusharjoituksia ja siirtymisiä tekivät tehtävänsä ja mr. katupylvään niellyt alkoi muistuttaa märkää rättiä. Loppuraveissa Primo löysi vihdoinkin myös takajalkansa ja peiliä töllistellessäni saatoin itsekin olla kohtuu tyytyväinen lopputulokseen.

Tuon poitsun jälkeen oli aika lähteä hyppäämään Gracen kanssa! Hyppäsin kolmosten kanssa samalla tunnilla, mutta tietenkin se-ope-joka-hypyttää-esteen-kokosia-esteitä oli tänään kipeenä ja tunnin piti ykkösten estevalkku, mutta väliäkö tuolla. Ensimmäiset ravilähestymiset olivat tyypilliseen tapaansa täysiä fiaskoja ja nyt jo pari kertaa niitä katsellut estevalkkukin kehotti vain nostamaan suosiolla laukan, jotta verkkahypyt saatiin kuntoon.

Tehtävinä toimivat tänään puomeista, ristikoista ja pikkuokserista koottu jumppasarja ja ravipuomit + okseri. Jumppasarjat aiheuttavat mulle aina hieman hallitsematonta pulssin kohoamista ja kylmän hien valumista ohimoita pitkin, mutta selvittiinhän niistäkin yhden kiellon jälkeen.. mut en tippunut!

Noi sidepull-suitset toimii paljon hackamorea
paremmin! 
On muuten auttanut vähän omaa nuppia toi muilla hevosilla hyppääminen. Tänäänkin oltaisiin varmaan jääty kieltelemään Gracen kanssa 20cm ristikoille, jos en olisi uskaltanut luottaa siihen, että kyllä se niistä yli pääsee. Erityisesti se Lucernin kanssa hoidettu pompputunti muistui tänään mieleen, kun ihan oikeasti päätin, ettei tässä ole mitään ongelmaa. Toimi varsin hyvin!

Gracen jälkeen kävelin Irman kanssa about 45min (tällä kertaa ilman välikohtauksia), jonka tehtyäni hinasin ahterini vielä Pentyn selkään. Penty-boy oli vähän väsy, mutta teimme silti reippaasti sulku- ja avotaivutuksia, sekä parit pohkeenväistöt ja kokoamiset. Tänään olis taas ollut Pentsun mielestä vähän sellanen kipittelypäivä, mutta laukan jälkeen tuli muutama ravisuora, jotka loivat hieman toivoa laadukkaammastakin ravista.. Toivottavasti voin jatkaa työskentelyä tuon sedän kanssa, on meinaan hauskan oloinen kaveri!




"The list of doom"
Tästä voi siis tarkistaa hymysuin, mitkä karsinat
tänään saakaan putsata.. Tuossa viisi ensimmäistä.
Gracen boksi = 34!

2 comments:

  1. Replies
    1. Kiittää! Jos sitä oikeasti oppis hyppäämäänkin täällä :D..

      Delete