06/10/2014

You're so classic

Plääh
Arvatkaapa kerran, mikä biisi on soinut koko päivän päässä ratsastettuani vanhan kantturan nimeltä Classic. Laitettuani konin kuntoon erehdyin tsekkaamaan sen syntymävuoden karsinan ovesta ennen selkäytymistä ja siis apua, eiks kaikkien ennen 90-lukua syntyneiden hevosten kuuluis olla jo eläkkeellä / taivaslaitumilla :D? Ei siinä mitään, hyvin porhalsi 25v pikkuhepo iästään huolimatta ja mä olin jopa tippua, kun ovela pappa pääsi yllättämään oikein kunnon köyrypukilla.. Tais olla vähän tuulista :D.

Iäkkäillä hevosilla on mun mielestä semmonen jännä ominaistuntu ratsastaessa. Vähän sellainen hitaan kankeahko, usein tuntuu että pohjeavut vain uppoaa jonnekin pehmeään karvaan ilman sen suurempaa vaikutusta. Tää tapaus vaikutti ko. ominaisuuksiensa lisäksi jo vähän työnsä tehneeltä, mut mitäs sitä nyt turhaan tervettä hevosta eläkkeelle laittamaan.. Noh, jos toi mulle toistamiseen siunaantuu, niin varmaan meen maastoon kävelemään tai jotain. Ei viitsi vanhaa kiusata enempää kuin on pakko!

Oman kantturan kanssa oltiin valkussa ja vitsi miten ihanaa oli saada vihdoinkin koululle saapunut coachphone korvaan! Mäkin puolikuuro sain vähän paremmin selvää opettajan turinoista ja varmaan ekaa kertaa ikinä pystyttiin pitämään koko tunti ruotsiksi :P. Grace oli vähän säpsäkkä ja "tittig" (uus suosikkisana!), mutta kyllä se siitä loppua kohti taas parani.

Classicin ja Gracen lisäksi käväisin taas ultimate favourite (not) Primon selässä. Kimon kakkiainen ei ollut ihan niin hyvä, kuin perjantaina, mutta edelleen huomattavasti ensikohtaamista miellyttävämpi. Jos oikein ymmärsin, on tuolla herralla kaulassa jotain kissing spinen tapaista, mikä tietty vähän selittää sen jokseenkin haastellista ratsastettavuutta.. Pitää vielä selvittää, oliko asia tosiaankin noin, vai oonko taas vaihteeks ihan metsässä :D.

Huomenna pitäis olla estevalkku ykkösten kanssa, mut meinasin kysästä jos voisin hypätä sen tunnin tuntsarilla ja loikkia G:n kanssa kolmosten estetunnilla.. Vähän tympäisee toi kavalettien junnaaminen hevosella, joka tunnin niitä tahkottuaan suorastaan huutaa et missä ne esteet viipyy? Meidän estevalkkukin totesi erään tunnin päätteeksi, että täähän näyttäis olevan tolle vasta lämmittelyä!

---------------------------------------------------------------------

PS.
"Normaali arki" sujuu aika samalla kaavalla koko ajan. Maito loppuu joka toinen päivä ja uudet safkat pitää tehä about kolmen päivän välein. Väittäisin, että at the moment menee aika hyvin :)!

Meditointia pyöröpaalin päällä
Tota noin..

2 comments:

  1. Tittig!!! Härregyyyyd ruotsihan on hauska kieli =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja uskomatonta kyllä mun pokerface ei pettänyt vaikka ope hoki sitä melkein toistuvasti :D huvittavia heppuja nää svedut!

      Delete