30/09/2014

Huomenna menoks

Aamulla oli vähän ylimääräistä aikaa kuvailla pollea
tarhassa! Täällä on just sopivat lämpötilat at the moment,
siinä 10-20 asteen tuntumassa liikutaan :)
Sain tänä aamuna kuulla, että lähtö Flyingeen tapahtuu huomenna puoli seitsemältä aamulla. Onneksi mä oon ihan sujut noiden aikaisten heräämisten kanssa, ei ahdista unenpöpperössä tallille porhaltaminen :). Otan varmasti kuvia matkalta ja toivottavasti myös kohteesta, vaikka yleensä tommonen turistikuvaaminen on mun mielestä ihan supernoloa :D.

Tänään Idan ponikouluun pääsivät Grace, Uffe ja Primo. Gracen kanssa hypättiin (lainattiin yhden tuntsarin satulaa) ja vitsi että meni pitkästä aikaa hyvin! G oli tosi pirteä ja suorastaan puhkui intoa päästessään pomppimaan huimia 50cm esteitä. Isoimmat ongelmat tulivat vastaan ravilähestymisissä, koska mä en vaan tiedä yhtään, milloin Grace aikoo hypätä :D. Laukassa tehtävät sujuivat just niin kuin pitääkin, mutta jokaisessa ravilähestymisessä mulla meni hypyt yhtä lukuunottamatta ihan ohi.

Gracen jälkeen riensin ruokalan kautta koulun talliin ja läksin matkaan herra neliöpepun kanssa. Uffe oli tänään ihan superkiva, vaikka laukkatyöskentely alkoi loppua kohden käydä sille vähän rankaksi. Hassua oli se, että Uffe pudotti raville monta kertaa tilanteessa, jossa pyysin sitä siirtymään kootummasta laukasta takaisin harjoituslaukkaan. Luulis että menis just päinvastoin!

Päivän viimeistä konia kuvaillakseni mun täytyy luoda teille mielikuva jostain laiskasta, jota kiinnostaa eniten kentän laidalla pomppivat kanit ja jonka vasemman puolen taipuvuus on verrattavissa liikennemerkkiin. Eli taipuuhan se, mutta noilla ohjasavuilla ei kyllä kouluaitojen sisään olis mitään asiaa. Ratsastus päättyi kohtalaisen hyvään sulkutaivutukseen ja suorastaan hiessä lilluvaan hevoseen, joten tulipahan ainakin Primo-pojalle pienet sulkeiset ;).

Primo jaksoi vielä suihkun jälkeen hymyillä kameralle!
Ei mulla mitään oikeeta asiaa ollut, kutkuttaa vaan mukavasti mahanpohjassa toi huominen reissu ja tää päivä painaa jo melkoisesti silmäluomissa, vaikkei mitään erityisen rankkaa tullut edes tehtyä :P. Loppuun vielä jotain möllöttelykuvia.

Grace ei ihan hiffannut tätä kuvailujuttua.
"Ite oot rusakon näkönen!"
"Ai jaha, ruisleivät loppu. Turha haaveillakaan mistään hymyilemisestä!"
No jos nyt kuitenkin..

No comments:

Post a Comment