14/12/2014

Luukku 14: Vuosi 2014 tiivistettynä



Tässä kuluneen vuoden tärkeimmät tapahtumat!

Tammikuu: 
Asuimme tammikuussa kuukauden Tuulen tallilla Järvenpäässä, kun Dumin paikka meni remontin takia hetkellisesti alta. Tämä oli ehdottomasti avartava kokemus ja mun mielestä sillä tallilla oli ihan mielettömän hyvä tallihenki :).

Helmikuu: 
Paluu vasta remontoituun Talli oy:hyn, huippua!

Maaliskuu: 
Gracella alkukuusta yskää, muuten normaalia treeniä. Aika "tyhjä" kuukausi :D.

Huhtikuu: 
Kvaalasimme itsemme vihdoinkin kansallisiin, eli saimme aluekisoista yli 60% tuloksen. Lisäksi sijoituimme pitkästä aikaa juurikin tuossa luokassa, se antoi taas vähän puhtia kisaamiseen :).

Toukokuu: 
Hyppäsimme ensimmäisen yhteisen ysikymppimme! Kyseessä olivat ihan vain rataharjoitukset kotikentällä, mutta sijoitus tuli siitäkin :D! Lisäksi sijoituimme myös Laaksolla jossain Esperado cupissa ja saimme ihkun pinkin rusetin. Kisojen jälkeen Gracelle nousi korkea kuume (40°), joka onneksi poistui yhtä yllättäen kuin tulikin.

Kesäkuu: 
Grace palaili normaaliin liikutukseen ja kävin katsomassa Marellaa ensi kertaa sitten uuteen kotiin siirtymisen.

Heinäkuu:
Ensimmäiset kansalliset ja samalla myös ensimmäiset monipäiväiset kilpailumme Lappeenrannassa.

Elokuu: 
Lähtö Ruotsiin! Sitä oli jännitetty pitkään ja lopulta löysimme itsemme Varbergin tuulten tuiverruksesta :D. Tässä kuussa lähinnä tutustuimme alueeseen, Grace nautti ruohotarhoista ja mä yritin ymmärtää mitä mulle puhutaan..

Syyskuu:
Paaaaaljon koulun hevosten ratsastusta, kun oma luokka oli työharjoittelussa. Gracen kanssa normaalia treeniä esteillä ja koulussa.

Lokakuu: 
Breedersien stalkkausta Flyingessä ja Malinin + Pederin klinikan seuraamista Kungsbackassa. Ekalla viikolla vielä paljon koulun hevosten ratsastusta sekä tutustuminen siihen Cindy-heppaan.

Marraskuu: 
Ekat rataharkat Ruotsissa (mdsv C:1) ja koululle uusia hevosia. Robin Ingvarssonin estetunti.

Joulukuu
Vielä vähän vaiheessa, mutta ainakin ensimmäiset estekisamme täällä lännessä on nyt korkattu :D! Gracelle tiedossa lomaa 22.-27.12., kun olen Suomessa syömässä suklaata, mutta sitä ennen jatkuu kuitenkin ihan normaali treeni.

No comments:

Post a Comment